Skip to content

De levertijd van uw bestelling varieert afhankelijk van het product en de verzendmethode die u kiest. Standaard leveringen duren meestal 3-5 werkdagen. Voor maatwerkproducten kan de levertijd langer zijn, doorgaans 7-10 werkdagen. U ontvangt een bevestigingsmail met een trackingnummer zodra uw bestelling is verzonden.

We hebben een gedetailleerde maattabel op elke productpagina om u te helpen de juiste maat te kiezen. Neem uw eigen maten op en vergelijk deze met de maattabel. Als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice voor advies.

Ja, u kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren of ruilen, mits de artikelen ongedragen en in originele staat zijn. Houd er rekening mee dat maatwerkproducten niet geretourneerd of geruild kunnen worden, tenzij er sprake is van een fabricagefout.

Maatwerkproducten worden speciaal voor u op maat gemaakt op basis van uw opgegeven maten en/of wensen. Dit staat duidelijk vermeld op de productpagina. Bij deze artikelen ziet u ook de optie om uw exacte maten in te voeren voordat u de bestelling plaatst.

De verzendkosten zijn afhankelijk van uw locatie en het gewicht van uw bestelling. Voor bestellingen boven een bepaald bedrag bieden we gratis verzending aan. De exacte verzendkosten worden weergegeven bij het afrekenen, voordat u de betaling voltooit.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met een trackingnummer. U kunt dit nummer gebruiken om uw bestelling online te volgen via de website van de vervoerder. Als u problemen ondervindt bij het volgen van uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

Back To Top